Skip to main content
  • 22.11.2008.

Preuređena diskoteka The Best otvara 12. prosinca

Službeno otvorenje diskoteke The Best predviđeno je za petak, 12. prosinca. Program house music. your music koji se ovog ljeta ustalio u porečkom Byblosu imat će i svoju zimsku inačicu (Winter Sessions) a održavat će se subotama. Prvo izdanje ove klupske večeri zakazano je za 13. prosinca uz gostovanje Davida Moralesa, o kojem ne treba puno pisati. Znamo da dolazi iz američkog Def Mixa, da je dobitnik prestižne Grammy nagrade i da ga rado zovu propovjednikom evanđelja house glazbe. Rezident programa je D and G.

Piše: 

 

Elektronski dio programa nastavlja se 27. prosinca uz gostovanje Axwella, a house music. your music najavljuje u 2009.g. Davida Guettu, Erick Morilla, Roger Sancheza, Armand Van Heldena, Benny Bennassia, Sander Kleinenberga i druge.

Za sve informacije o nadolazećim eventima pogledajte službeni Facebook a ako Vam nedostaje svježih mixeva house glazbe poslušajte nešto dobro na Podcastu od D and G-a . Podcast je dostupan i preko iTunesa.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2