Skip to main content
  • Revelin
  • 6.12.2010.

Preuređeni dubrovački Revelin najavljuje eru elektronske glazbe

Ako ste možda pomislili da scena u Dubrovniku više nije aktualna, probudila se uspavana ljepotica, klub Revelin , koji u potpuno novom ruhu otvara svoja vrata 17. prosinca.

Piše: 

Naslovna foto

Revelin

 

Iz kluba najavljuju raznoliki program, koncertne izvedbe latino, RnB, hip-hop grupa kao i mnoge izvođače elektronske glazbe. Već drugog dana otvorenja 18. prosinca (subota) u goste stiže jedan od predvodnika dobrog tribal i vocal housea, Dr. Kucho iz Španjolske, čovjek u čijoj pozadini stoje stotine produkcija, remixa, obrada, te tisuće i tisuće obožavatelja diljem svijeta.

Ono što nas posebno veseli definitivno su Novogodišnji partiji u Revelinu. Tako je Dubrovnik godinama bio okupljalište mnogih party-goera koji su hrlili na Gate, a u Revelinu su poradili na trendovima pa su pozvali trenutno aktualnog electro house producenta i remixera Tom Novya iz Njemačke. Izgleda da se Novy nakon 10 godina vraća u Dubrovačku republiku.

Novogodišnja repriza 1. siječnja ponudit će nastup Gramophonedzie, MTV i regionalne zvijezde koji je poharao Europu svojom inventivnom produkcijom i obradama starih klasika. Rezident DJ-i ovog kluba su TMB (Sarajevo), Zookey, Audiometric, DJ Speed.

 

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.