Skip to main content

Prijavite se na natječaj KS: Zajedno za jaču scenu!

Doleti vikend, ti letiš na svojim vlastitim, Ikaru nalik, krilima sasvim uveseljen prospektom novog partyja na horizontu. Dođeš, plešeš, migoljiš se pod strobom i uživaš na sve što lije iz zvučnika. No osim tipova za pultom zečja rupa ide mnogo mnogo dublje!

 
U sjeni stoji čitava ergela organizacije, ljudi s kojima ćeš se možda sudariti negdje na podiju nesvjestan da su oni ti koji su omogućili da se tvoj plesnjak održi. Jesen tako stiže s ciljem podržavanja domaćih partyja i u tuđoj organizaciji. Ovime pozivamo sve lokalne promotore koji u glavi već slažu plan divnih plesnih jeseni da se prijave jer nam je jasno da oni drže u rukama ključeve El Dorada uspješne scene. Lokacija, forma partyja i broj DJ-a na lineupu je irelevenatan, a uvjeti su slijedeći:

 
– Da promotor održava jedan ili više evenata u sezoni 2016/17
 
– Da im sezona započinje u rujnu/listopadu i završava u svibnju/lipnju
 
– Da naglašavaju kvalitetu programa i kontinuitet
 
– Iako nije uvjet, prednost će imati programi koji traju duže i redovno promiču rast scene
 
– Podršku mogu dobiti i oni koji rade samo 1 ili 2 eventa
 
– Program mora podržavati isključivo našu scenu i DJ-e
 
– Potrebno je poslati okvirni program i plan promocije
 
– Na vizualima je potrebno ubaciti KS logo
 
U FB najavi treba bit označena www.klubskascena.hr pod oznakom „Ovaj projekt medijski podržava www.klubskascena.hr kao program od izuzetne važnosti za razvoj domaće elektroničke scene“

 
Svakako, cijenimo i regionalne i globalne izvođače, gledajući elektroniku kao jedinu narodnost, no kako se bližimo finalu jesenskog slavlja velikih 15. na zagrebačkim ulicama sve smo više razdragani domaćim rukama pa ćemo tako promotorima osigurati besplatnu KS promociju i medijsku vidljivost preko svih naših kanala. Svi koje ideja golica i smatraju da imaju nešto važno za ponuditi plesačima slobodni su prijaviti se na urednik@klubskascena.hr do 21. rujna s naznakom „Zajedno za jaču scenu – prijava + ime programa“. 
 
Pa eto, ako si se baš ovih dana krenuo uhvatiti crtaće ploče i povezati labave rubove partyja, napravi to, pošalji jednu kopiju Sceni i pričekaj koji tren. Odabranima će biti javljeno mailom. Raci svima koje znaš kojih bi se moglo ticati, podijeli, vikni u megafon, pošalji im sovu iz Hogwartsa. A do tada uživaj u predgrađu jeseni i samo pleši, pleši, pleši!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2