Skip to main content
  • 30.09.2019.

Prijavite se na radionicu VJ-inga

Filmaktiv ima radionicu za sve kreativce koji vole spajati zvuk i sliku.

Piše: 

Ako volite eksperimentirati s audio – vizualnim tehnologijama, zanima vas VJ-ing i tehnike video mapiranja i želite se okušati u kreiranju video – instalacija, prijavite se na radionicu VJ-inga i mapiranja iz Filmaktiv-ovog edukativnog ciklusa Primijenjeni video, a koja se održava od 4. do 6. listopada u prostorima galerije SKC. Radionica starta u petak u 17 sati. Ostali termini će se utvrditi u dogovoru s polaznicima.

 

Završni rezultat je postav izložbe Gif animacija koja će biti otvorena u sklopu STIFF- Student International Film Festival (17. – 20.10.). Radionica će se održati pod vodstvom Damjana Šporčića/Gospodin Brodski – OBLIK 3.

Na radionicu se možete prijaviti do 3. listopada 2019. slanjem maila na filmaktiv@filmaktiv.org. Prijavi je potrebno priložiti kratku biografiju i opis iskustva te interesa u području izrade videa i animacija.

Detaljnije o radionici na www.filmaktiv.org

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2