Skip to main content
  • 18.11.2006.

Priroda i Društvo presents DJ Yas

Audio-vizualni kolektiv mladih umjetnika i entuzijasta Priroda i Društvo večeras u splitskom caffe-u "4ipo sobe" predstavljaju gostovanje iz Siska, pokretača projekta Soba 23 u zagrebačkom Aquariusu – DJ Yas . Uz njega nastupit će i Zarkoff. Pripremite se na pucketavi acid house, italo disco i electro zvuk.

Piše: 

Iz višegodišnjeg clubbing iskustva, te potrebe za kvalitetnijom organizacijom zajedničkih aktivnosti, 2005. godine formalno nastaje Udruga Priroda i Društvo; audio-vizualni kolektiv mladih umjetnika i entuzijasta sa misijom promoviranja elektronicke glazbe u kontekstu kulture mladih. Prve večeri u Splitskom klubu "4ipo sobe", obilježili su otvorenost prema publici i prijateljski pristup koji postaju glavnim načelima daljnjeg djelovanja udruge. Prvim članovima pridružili su se Luka Lukač i splitski glazbenik Mario Perkovic svojim audio-vizualnom projektom «Meditaciones»., šireći tako područje djelovanja na glazbenu produkciju, forumska okupljanja i dizajn.

Organizacijom večeri Zagrebačke izdavačke kuće Home Made, Priroda i Društvo počela je sa novim konceptom serijala partija posvećenih izvođenju elektronske glazbe uživo. Live nastupima domaćih i inozemnih glazbenika nastoji se osvježiti glazbenu scenu i ponuditi gradu Splitu široku lepezu različitih glazbenih stilova koje povezuje ideja slobodnog izražaja i improvizacije. Istovremeno, svrha je potaknuti mlade na kreativnost i vlastiti umjetnički razvoj, pružajuci im mjesta za okupljanje koje poštuje zadane umjetničke kriterije i promiče raznovrsnost.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2