Skip to main content
  • 5.05.2006.

Privilege World Tour 2006 u Zagrebu

U subotu, 20.05 Zagrebu i Hrvatskoj se pruža prilika osjetiti jedinstveni doživljaj čiste zabave. U sklopu svoje svjetske turneje Famous u klub The Best dovodi PRIVILEGE WORLD TOUR . Riječ je o gostovanju najvećeg kluba na svijetu s Ibize, koji tjedno posjećuje 35 000 posjetitelja. Između ostalog  organiziraju i najveći partyi kao što je Manumission, koji svakog ponedjeljka ima posjetu od 15 000 clubbera.

Piše: 

Ne propustite još jedno izdanje FamousaKlub The Best za tu prigodu će biti i posebno dekoriran, dijelit će se i brojni pokloni kao npr. 200 najsretnijih će dobiti kupone na koje će napisati svoje osobne podatke i uz malo sreće otputovati na luksuzni tjedan u Ibizu (6 noćenja u hotelu sa 4 *, let, 2 Vip ulaznice za Pacha i Privilege, večera na plaži uz svijeće, izlet na Formenteru – otok do Ibize). Izvlačenje će biti na kraju svjetske turneje krajem mjeseca svibnja, a dobitnici će biti obavjesteni putem maila. Kompletan line-up pogledajte u našim redovitim najavama.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2