Skip to main content
  • 25.02.2016.

Pro Audio Centar – nužno bookmarkanje za sve elektrofile!

Hodaš li s Klubskom ruku pod ruku kroz svoje dane vjerojatno si upoznat s likom i djelom Krešimira Pavića, ili kako ga mi volimo zvati Krešo aka Active Line Six.

 
Osim što je Scenin "go to guy" za sve hardware aspekte i inovacije na polju opreme Krešo se s kolegom, nakon dva desetljeća na sceni i iza kulisa, upustio u sasvim novi projekt naziva Pro Audio Centar.

 
"Što je ovaj centar, što mi nudi i kako da stignem tamo?" – pitaš ti. Centar je web-shop koji se manifestira kao ušće i sliv svega onog elektroničkog, tvoje mjesto na kojem možeš nabaviti sve od instrumenata, razglasa i svega što bi ti moglo zatrebati od studijske opreme. S ove inicijalne lansirne rampe jedne domeće priče o vizionarima i uspjehu polijeću uz brandove kao što su Void, Funktion one, Martin, Sennheiser, Akg, Shure, Allen & Heath, Pioneer, Native instruments, Livid, Ableton, Powersoft, Marshall… Oko naravno možeš usmjeriti ovim putem korakom na hipervezu www.proaudiocentar.com.

 
No u maniri teleprodaje moramo uskliknuti "No to nije sve!". Dakako da nije jer smo udružili snage i svi Scenoljupci uživaju poseban popust kao dio elektroničkog krda pa ćeš tako svoj popust ostvariti slanjem koda KLUBSKASCENA na dezignirani mail, info@proaudiocentar.com.
 
Eto, ako si baš češkao tjeme što ti još treba, zaljubljeno slinio po nekoj mašineriji ili je pak jako dobrom prijatelju koji živi u elektroničkom uskoro rođendan, znaš što ti je činiti. Ostali vi nama sretni i rasplesani!
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2