Skip to main content
  • 28.12.2021.

Producenti iz Rijeke na dobrotvornoj kompilaciji Kitten Safehouse

Riječka etiketa Luna The Cat izdaje treću kompilaciju za Kitten Safehouse.

Piše: 


Na kompilaciji se nalaze 25 traka od producenata iz cijelog svijeta, među njima ćemo istaknuti producente iz Rijeke: Ana Antonova, Mellow Men, Sven Nalis, Kiano & Below Bangkok i Tan Pin. Žanrovski sama kompilacija pokriva širok spektar underground elektroničke glazbe, tako da na njoj možete čuti lounge, downtempo, deep house i techno zvukove.

Amir Jashari, poznatiji kao Below Bangkok, vlasnik etikete Luna The Cat ovim putem poziva sve ljubitelje elektroničke glazbe da poslušaju, podijele te ako mogu kupe kompilaciju jer sav prihod ide samoj udruzi.

Nešto o udruzi:
Poznati su po golemom trudu uloženom u spašavanje bolesnih i odbačenih gradskih maca, posebice mačića kojih se ljudi rješavaju na najokrutnije i ponekad nezamislive načine. Skrbnici Danijela Knežević, njezina kći Evelin i grupa bliskih prijatelja brinu o velikom broju mačaka, od kojih većina zahtjeva posebnu veterinarsku skrb. Budući da je ovo neprofitna organizacija, nepotrebno je reći da im je potrebna sva pomoć koju mogu dobiti. Više o udruzi Kitten Safe House.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2