Skip to main content
  • 14.02.2019.

Project Vojarna organizira humanitarni party u Šibeniku

'Za našeg Hrvoja' humanitarna je akcija koju su pokrenuli Mnk Rupe i Bruno Marković (IPA šibensko-kninska) za pomoć malonogometašu i policajcu Hrvoju Dugopoljcu koji je ljetos teško stradao u prometnoj nesreći.

Piše: 


Akciji se odazvao velik broj ljudi, udruga, obrtnika, sportskih klubova itd. pa se tako i ekipa iz organizacije Project Vojarna odlučila pridružiti humanitarnom činu. Članovi Glazbene Udruge "ECHO" iza sebe već imaju pozamašan broj humanitarnih događaja u svojoj organizaciji i uvijek su spremni pružiti ruku onima kojima je pomoć potrebna.

Naravno, čim se pročulo za akciju veliki broj šibenskih DJ-a izrazio je želju za nastupom na ovom eventu – Edy C., Zorro, Domagoj P, Mladen Dj Time, Chuby, Jeff a.k.a Moveks, Amigoo, Santiago Batacosta, Lawrence Klein, KeC, Bake Junior, Ante Banic, Suggadaddy, Marco Basler, Vlade.

Pod organizacijom Edina Cipurkovića aka Edy C iz Decoded recordsa i Stjepana Petrovića iz GU ECHO, taj party se trebao održati u Hangaru bivše vojarne Bribirski knezovi, ali kako je nedavno u potpunosti izgorio u požaru, za novi prostor pobrinula se ekipa iz Udruge Oksid koja će ove subote ugostiti DJ-e u svom popularnom klubu ‘Disco R’. Ulaz se ne naplaćuje, a pomoći možete donacijom u kutije koje će biti raspoređene u Disku. Party se održava u subotu, 16. veljače.

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk