Skip to main content
  • alt
  • 18.06.2015.

Promo partiji za ples pod mjesečinom

Satelitski stalker naše plave lopte moćan je kamenčić koji se poigrava vodom i ludilom na planetu. Tko je lunatic?

 
Onaj koji je pod utjecajem velike sjajne Lune, pomalo pomaknut, neuračunljiv i prekrasno slobodan. Baš takav je Moondance koji će iznova ove godine zatresti kamene zidove trogirske tvrđave Kamerlengo 31. srpnja i 1. kolovoza. Dvije noći, preko 20 izvođača, Dave Clarke, Saytek, Octave One, Analogue Cops…

alt

 
No kao sve najbolje stvari trebaju malo zagrijavanja i dovođenja u raspoloženje tako i Moondance baca dva promo partyja na kojima ćeš polako dovesti svog unutarnjeg pleača do usijanja.
 
Prvi nas očekuje 26. lipnja gdje će od 21 sat u El Loco klubu u Supetru ludilo raspakirati nitko drugi do iskusni techno lisac Pero Fullhouse. Jedan od temelja hrvatske elektronike i predvodnik stare škole sipa svoju magiju s pulta do 5 ujutro, a na partyju će ujedno biti moguće osvojiti 5 upada na sam Moondance.

alt

 
Druga runda zagrijavanja je također poprište Perine ekspertize koji se u Kašetel Gomilicu vraća nakon punih 11 godina izbivanja iza mixeta. Na plaži Kamp Beach Vibez 3. srpnja vam sprema ludi party od 21 pa do 3 ujutro.
 
Također bitan info je da su se upadi razgrabili tako brzo kao da je podne u srpnju i ostao je još samo jedan sladoled, pa je stoga u prodaju pušten i drugi kontigent ulaznica jer je festivalska karta još uvijek simboličnu stotku kuna a upade možete ugrabiti ovdje.
 
No dok ne nastupi vrijeme za novo zavijanje na Mjesec, kao manifestacija čina ultimativne slobode, ostavljamo vas s prošlogodišnjim afterfilmićem kako bi se dodatno zagrijali.
 
{youtube}479RBsJF3rM{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2