Skip to main content
  • 9.12.2009.

Promo party za Novogodišnji spektakl Ministry of Sound u Mostaru

Ovoga petka, točnije 11.12.2009. club Coco Loco (Mostar) zajedno u suradnji sa agencijom BETON EMM vas pozivaju na Promo party povodom dočeka Nove godine u Spaladium areni gdje ce nastupiti jedna od najvećih svjetskih klupskih atrakcija – Ministry of Sound. Megahertz & Andy su glavni i odgovorni krivci za ovu večer, što znači da će […]

Piše: 

Ovoga petka, točnije 11.12.2009. club Coco Loco (Mostar) zajedno u suradnji sa agencijom BETON EMM vas pozivaju na Promo party povodom dočeka Nove godine u Spaladium areni gdje ce nastupiti jedna od najvećih svjetskih klupskih atrakcija – Ministry of Sound. Megahertz & Andy su glavni i odgovorni krivci za ovu večer, što znači da će nas i ovaj put uveseliti razigranim i šarolikim TechHouse ritmom…A da svima uljepsamo nadolazece praznike agencija Beton EMM u suradnji sa organizatorima Set2Split poklanja:

3 x 2 ulaznice za ovaj spektakularni event u Spaladium areni!

Svi zainteresirani za ulaznice na zidu (wall) ovog eventa moraju ostaviti svoje podatke (Ime i Prezime), a u petak na Promo partyu u clubu Coco Loco će biti održano javno izvlačenje dobitnika!

Sretno!

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2