Skip to main content
  • alt
  • 7.04.2014.

Pronađite svog vokalista

Producent ste i rado biste se okušali u produkciji vokalnih traka, ali nikako ne pronalazite baš vama odgovarajućeg vokalista/vokalisticu? E, pa ne tražite dalje jer nedavno je pokrenut online servis koji spaja producente i vokaliste – Vocalizr.

 
Radi se o australskoj stranici koju je osnovao glazbenik Luke Chable, a funkcionira poput društvene mreže – vokalisti kreiraju svoj profil s vokalom, napišu žanrovske preference, opremu kojoj imaju pristup i samplove svog glasa. Producenti pak mogu objaviti svoje glazbene projekte, proračun i sažetak tog istog te pozvati vokaliste na audiciju bilo uživo ili putem Interneta.
 
“Oduvijek je postojao taj jaz u glazbenoj produkciji”, otkrio je Chable nastavivši kako je uvjeren kako će njegov servis iznjedriti izvrsne suradnje jer sada zajedno mogu raditi, primjerice, producent iz Londona i vokalistica iz Melbournea bez da se ikada sretnu. Pristup Vocalizru je zasada besplatan, a ukoliko vaša suradnja urodi plodom, dužni ste im mali postotak od zarade što je i više nego pošteno jer radi se o veoma dobroj ideji.
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2