Skip to main content
  • alt
  • 15.05.2014.

Pružamo priliku mladim DJ-evima iz regije

Kolektiv Underground Rijeka  već je dvije godine konstanta riječke scene,  a iza njih je niz uspješnih partyja s jednom jedinom misijom – predstaviti  DJ-eve iz regije i scenu u najboljem mogućem svjetlu.

 
Underground Rijeka, iza kojeg stoje Bojan Slavojević i Claus Cottini, s radom je krenuo prije dvije  godine  iz želje da podrže  lokalne DJ-eve  te općenito podrže lokalnu scenu elektronske glazbe. “Krenuli smo od jednostavne FB stranice za promociju elektronske glazbe i scene, a s organizacijom partyja smo započeli u klubu Tenk te smo nakon dugog niza  godina pokrenuli scenu after partyja na našem području“, otkrivaju momci.
{youtube}YUOOsPQ0Pwk{/youtube}
 
“Oko godinu dana uređivali smo program za taj klub. Od samih naših početaka  željeli smo pružiti priliku mladim DJ-evima iz regije kao što su Miss Soulfly, Adoo, Claus Cottini, System Divine,Tino Dobric, Igorritza, Labozz, Barzu, Face Off i i mnogi drugi kako bi širili pozitivu kroz svoju glazbu, pojašnjavaju svoj koncept rada.  Nakon lanjske ljetne sezone povukli su se iz organizacije Tenka i uzeli kreativnu stanku nakon koje se su se vratili s još kvalitetnijim programom. 
 
“To smo uspjeli uz pomoć naših partnera Kimatika (kvalitetno Funktion One ozvucenju) te Eurodom Pro DJ shopa uz koje želimo da budemo što bliže svjetskim standardima klabinga.”  Trenutno su usmjereni na projekt Pure Underground koji organiziraju u Galileo baru zbog nestašice kvalitetnog klupskog prostora na području grada Rijeke. No, ta odluka se pokazala uspješna te je trenutno iza njih nekoliko uspješno odrađenih partyja na kojima su gostovali Miss Sunshine, Damir Hoffman te Johnny Kaos, a tu je krcat party Pure Electronic Carnival na Kontu. 
{youtube}NcW8DoH89WE{/youtube}
 
Nedavno je Underground Rijeka kraju priveo svoju zimsku sezonu u zatvorenom te najavio otvorenje ljetne sezone na moru i to u Bunga Bunga beach clubu u predivnoj uvali Svezanj na Kostreni.  
  
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk