Skip to main content
  • studio
  • 19.09.2012.

Prva trgovina loopova za house producente

Loopmasters je firma otvorena 2003. godine s ciljem produkcije i prodaje loopova, sampleova i sl., producentima i glazbenicima koji trebaju poticaj, dodatak ili ideju za intergriranje, nadopunjavanje ili usavršavanje vlastite produkcije.

Od sada postoji „I House U Loops“, butik namijenjen isključivo house producentima, i prvi je takav u UK-u.

I House U Loops“ nudi veliki izbor loopova i sampleova, koji se mogu kupiti Paypalom preko Loopmasters servera. Sve je sigurno i lako, a cijeli sajt nudi i veliku količinu besplatnih paketa na download. Sve što morate napraviti jest ulogirati se i krenuti u istraživanje.

No, samom kupnjom vi ne postajete vlasnik tog zvuka, već samo kupujete licencu, a producent tog sample CD-a ili što već kupovali, ostaje vlasnikom. Međutim kupnjom licence, sampleove možete koristiti za bilo koju namijenu i svrhu, tako da ukoliko vaša stvar, s korištenim Loopmasters samplovima, postigne ogroman uspjeh, vama idu svi tantijemi i lova.

Na IHUL-u su zastupljeni brojni labelovi (DrumDrops, Wave Alchemy, Loopmasters, Puremagnetik, …) kao i mnoštvo house žanrova, a trenutno najprodavaniji su Killer Acapellas, Designer Dance Kicks i Loopmasters present Rebel House sample CD-i. Mogući formati su Ableton Live Pack, Reaason Refill, Rex2 i Wav.

Vi birate…

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju