Skip to main content
  • zastava uk
  • 7.06.2020.

Prvi britanski Rave u šumama Nottinghama nakon korone

U Engleskoj se održao prvi rave uz kakvo-takvo poštivanje mjera fizičke udaljenosti

Piše: 

Naslovna foto

zastava uk


Dok se u Hrvatskoj već drugi vikend zaredom partija na veliko, u Engleskoj su mjere popuštale nešto kasnije zbog velikog broja zaraženih koronavirusom pa je i zabava još uvijek vrlo ograničena.


Foto Nitty

Nottinghamski promotor Nitty, 30. svibnja je organizirao prvi rave sa ograničenim brojem od 40 posjetitelja, iako je imao dozvolu za (80) koji su morali nositi maske i poštovati fizičku udaljenost od dva metra. Zanimljivo za prvi after korona rave prijavilo se čak 750 posjetitelja.

Tulum podržalo lokalno gradsko vijeće

Na party koji se održao u šumama Nottinghama nastupali su Dafs, Sho i Latmun. U jednom trenutku pojavila se i policija želeći zaustaviti party, koju je očito pozvao netko misleći da se radi o ilegalnom partiju, ali nakon što je organizator opravdao održavanje iznjevši valjanju dozvolu policajci su se povukli. Više fotografija na ovom linku.

London bi također uskoro trebao dobiti svoje prvo mjesto za partijanje uz poštivanje mjera fizičke udaljenosti. U međuvremenu je Španjolska zabranila ulazak u zemlju britanskim turistima što dovodi u pitanje sezonu na Ibizi

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop