Skip to main content
  • goulash disko
  • 4.07.2013.

Prvi hrvatski crowdfunding festival

Najesen će se u Hrvatskoj održati jedan od prvih crowdfunding glazbenih festivala na svijetu.

Naslovna foto

goulash disko
 
 Riječ je o Goulash Disko festivalu, na kojem će se puštati razni stilovi glazbe – od balkan beata i drum&bassa do reggae i electro swinga, kojeg organizira Yves Taquet,  Belgijac s hrvatskom adresom, a podršku je dobio od  kluba Aquarius s Visa gdje će se sam festival i održati.
 
U samo 40 dana otkako je na ulule.com/goulash postavio svoj crowdfunding profil, Yves je za potrebe festivala prikupio sva potrebna sredstva te tako omogućio festival prepun balkan beats i global bass ritmova, reggae, nu cumbia, funk, drum&bass, chillstep, afro i mnogih drugih world music žanreva koji će od jutra do mraka zabavljati, opuštati i stavljati osmijeh na ionako nasmijana lica svih njegovih posjetitelja.

{youtube}kdo0lD6Y_UE{/youtube}

Glazbenici koji su do sada potvrdili svoje gostovanje na Goulash Disku su MC Soom T,  [dunkelbunt], Sacha Dieu, Gypsy Box, Haris Pilton, Pedrolito Radioglobal, Filip Motovunski, DJ Tagada, Kobe Louis Charles, Luca Vaga, Rafael Aragón, Boris Viande, Selector Lazy Face i Balkan Hotsteppers, a line up se puni na svakodnevnoj osnovi jer se Yvesu javljaju brojni DJ-i koji bi rado zasvirali na Goulash Disku.

{youtube}BMYuzLw8EMU{/youtube}

Goulash Disko će svojim posjetiteljima omogućiti, uz uživanje u glazbi, i uživanje u gotovo tropskoj oazi na Komiži, besplatan roštilj te izlete brodom.  Ujedno su i za posjetitelje iz regije pripremili ulaznice po cijeni od 250 kuna, upola jeftinije od standardne cijene od 500 kuna,  koje možete kupiti ovdje.
 
U  premijernom izdanju  Goulash Disko se odvija od 3. do 6. rujna u viškome Aquariusu, a sve ostale informacije potražite na stranici festivala.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk