Baner
Burning The Beach

Prvi ljetni Drum'n'Bass Festival u Dalmaciji

Petak, 30 Lipanj 2006

LoopJunkiesi predstavljaju prvi ljetni Drum'n'Bass Festival u Dalmaciji "Burning the beach"!! Ovog puta LoopJunkies dovodi DJ-e i VJ-e iz Hrvatske i susjednih država Slovenije i Srbije, jedne od najboljih u svojoj “struci”.

Drmanje plaže bit će prepušteno DJ-ima kao što su Plankton (Illegal crew/ Ljubljana - SLO), Gekko (Bass invaderz/ Zagreb), Slide (Sub:system/ Samobor), Oki (Electric factory/ Beograd - Srbija) te i članovima Loopjunkies team-a, Drizzt, Vizitor, Implant. Za vizualno podizanje atmosfere bit ce zaduženi Liik iz Zagreba, dotEXE (Bass invaderz/ Zagreb), Silver surfer (Loopjunkies/ STS music/ Beograd) te Xplode iz Loopjunkies-a.

Festival će se održati u sklopu Festivala Istruga, na Korčuli u uvali Istruga na južnoj strani otoka, koji se odvija cijelo ljeto u, jednom od najlijepših klubova u Dalmaciji. Klub koji je smješten na pješćanoj plaži dodaje samom događaju još bolju atmosferu. U sklopu kluba je i restoran, cocktail bar. itd. Mjesto za sve one koji ovo ljeto žele pobjeći od gradskog smoga i paklenih vrućina...

Kako doći?

Do Splita je lako doći... svakim danom polaze trajekti i katamaran iz Splita za Velu Luku. Kada pristanete u Velu Luku koji Vas vode do odredište pa ste za manje od 20 minuta na mjestu odrzavanja festivala.

Festival se održava 21. do 22. 7... s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati


21.07. Petak

Slide /Sub:System krew/ - Sambor

Implant /LoopJunkies, Black Hoe recordings/ - Split

Vizitor /LoopJunkies/ - Split

Silver Surfer /STS Graphics, LoopJunkies/ - Beograd (Serbia)

Xplode /LoopJunkies, Future Sickness recordings/ - Split

+guests /Split I Zagreb


22.07. Subota

Plankton /Illegal krew/ - Ljubljana (Slovenija)

Gekko /Bass Invaders/ - Zagreb

Oki /electric factory/ - Beograd (Serbia)

Drizzt /LoopJunkies/ - Split

Liik - Zagreb

dotEXE /bass invaders/ - Zagreb


INFO:

www.btbfestival.tk

www.festivala-istruga.com

Prvi ljetni Drum'n'Bass Festival u Dalmaciji