Skip to main content
  • 19.06.2021.

Prvi promo party Imperium festivala u Bihaću

Prvi promo party Imperium festivala održat će se večeras u bihaćkom Kulturnom centru, a pod nazivom Back to the Roots.

Piše: 


Festival se održava 30. i 31. srpnja na novoj lokaciji u Bihaću o čemu više pišemo uskoro, a sada doznajte više o večerašnjem plesu.

Za pultom u KC Bihać su Toni Juranović, Inis, D.F.K, Herrer

Inis Bahić, godine 2001. osniva sa svojim drugarima iz susjedstva muzičku organizacijju Soundkeepers, koja do danas organizira mnoštvo događaja sa predznakom na elektroničku glazbu. Utemeljitelj Imperium festivala, koji ujedno i sa svojom organizacijom Soundkeepers već dugi niz godina uspješno djeluje na elektroničkoj sceni susjedne nam Bosne, a i šire.

TONI JURANOVIĆ

Toni Juranović rođeni je Makaran, s preko 2 desetljeća iskustva u prstima. Ne voli stilske ograde i vjeruje u slobodu glazbe da kliže među žanrovima. Ako si ga ikada susreo live i popričao s njime koji časak znaš i da je strastveni kolekcionar i arheolog glazbe pa ćeš u setovima nerijetko uhvatiti i davno zaboravljene stvari koje pažljivo čuva. Trenutno je rezident nekoliko vrhunskih domaćih klubova te stalan gost domaćih i stranih festivala, a s police ga gleda i nagrada “Ambasador” iz 2016. za najboljeg klupskog rezidenta.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk