Skip to main content
  • 26.04.2016.

Prvi techno brk Balkana u centru Zagreba!

Kada Balkan slavi pozvana su i božanstva, a ti, kao omiljena božanska igračka, dobio si poklon slobodne volje koji ti jednako lako daje sposobnost da u hijerarhiji klizneš prema mračnom i opskurnom ili plešeš bliže oblacima.

 
Što slavimo? Samo život. Je li ikakav drugi razlog uopće potreban? Kližemo u posljednju etapu mjeseca velikana gdje smo dostojno ispratili Tomića i Leu pokorama na podiju. Nije važno kome pališ svijeće, šapućeš želje i molitve ispod glasa, niti pod čijim pultom gradiš toteme sjećanja s onim koje voliš. 

 
Stoga sakupi one s kojima te veže majka svih emocija u predgrađu prvomajskih hedonizama, 30. travnja, jer s nama je Marko Nastić. Ne traži od tebe žrtve, ispovijed ili lemuzine, samo da ispričaš svoju priče zarobljene u tetivama i mišićima. Malo je onoga u mesnatoj komandnoj ploči tebe što ne može biti ezgorcirano kroz pore ispod stroba.
 
Prvi brk balkana proflanerirao je globalnom scenom i kako najbolje priče završavaju punim krugovima, šestar beata zatvara kružnicu u podzemnim floorovima Tabooa. Kažu da pakao ima devet krugova, svaka razina vodi dublje, a mi ćemo stati na trećoj razini između neba i zemlje gdje je zlo i naopako taman toliko uvrnuto da bude opasno dobro. I Sotona je prije pada bio božanski miljenik!

 
Nastić, kao misionar techna, vukao je kofere od Brazilskih vrućih ulica do betonske džungle New Yorka, a put se ispreplitao s najblještavijim nitima tapiserije kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek… No ni jedna metropola ne može nadoknaditi osjećaj kada sviraš za one koji te gledaju kao svojeg, pa je po vijesti o jednom elektroničkom urbanom centru u srcu Zagreba, Nastić još jednom sjeo na kofer i razmontirava zvučnu aparaturu na samom dnu Tabooa. Prekriži se, i sastavi oporuku jer tko preživi pričat će.

 
 
Koje je procedura? Hiper autocestom skok na event, zvekneš "Interested" i "Going" i onda opališ jedan "Share" zbog kojeg do dva nakon ponoćne ure upadaš za 30 novaca. Počinjemo u ponoć, ne stajemo do prvih zraka sunca na tračnicama i onda neprepoznatljivo sretno iscrpljeni nastavljamo na afteru do Gričkog topa.
 
Mi oprost ne prodajemo, mi sve tvoje mračne trajne protresemo van! Sve izgubljeno biti će iznova nađeno u mraku floora! Dobro nam došli u Taboo! Amen
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2