Skip to main content
  • 16.12.2015.

Prvi Techno Marathon u legendarnom Aquariusu

Nakon što je prošle subote Aquarius dupkom ispunio Ecstatic Sound kao prvi iz obitelji G2 evenata koji će se održati u tom legendarnom klubu, vikend pred nama je rezerviran za dva nova underground događanja.

Piše: 

Naslovna foto

Aquarius Zagreb


Full Ferry, DANCElectricPHILIPE, dBA, Jan Frensin, Shi Pe če na Dojmu u petak će prodrmati Aquarius u ritmu deep i tech housea, dok je subota rezervirana za TechnoMarathon pod režiserskom palicom Damira Borovčaka Sthekersona, koji produkcijskim i DJ vodama pliva već preko 15 godina, te je jedan od rijetkih umjetnika koji svoje setove izvode svirajući na četri kanala. I tako će posve prikladno prvi TechnoMarathon u legendarnome Aquariusu ugostiti jednako legendarnog DJ-a Peru Fullhousea, jedno od najvećih imena hrvatske elektroničke scene te osobu koja je u devedesetima odigrala ključnu ulogu u njenom nastanku.

 

Pero FullHouse – Jungla's Fever Mix by Pero Fullhouse on Mixcloud

 

Za zagrijavanje atmosfere u Aquariusu ove subote je zadužen Damjan mladi as iz G2 rukava, dok će se na deck u after terminu popeti Matya. Poučeni iskustvom prošle subote kada je Aquarius zaista opet prodisao underground duhom kakav i priliči ovome hramu hrvatske elektronike, dok je sarajevski producent WorDa kao gost iznenađenja u sedam ujutro izveo zemljotres plesnog ritma u posve ispunjenome klubu, vikend pred nama svakako miriše na još jednu dozu vrhunskog klupskog doživljaja.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2