Skip to main content
  • 16.08.2017.

Pytzek i Oberon na drugom makarskom Uzmorejvu

Nakon što je Nino Galovac održao lekciju dobrog techna na prvom Uzmorejvu, Rejv kolektiv iz Makarske na drugi svoj event dovodi dvojicu zagrebačkih velemajstora elektronike.

Piše: 


Ovaj put u glavnoj ulozi nalaze se svima dobro poznati Pytzek i Oberön koji najavljuju noć kvalitetnog, plesnog 4×4 zvuka na drugom makarskom rejvu uz more.

Pytzek se u svojih 20ak godina karijere isprofilirao kao jedno od zvučnijih imena hrvatske clubbing scene pa ga tako ovom prilikom lovimo negdje na pola puta između nastupa u berlinskom  Salonu i pulskog Dimensions festivala. Njegov label Burek u svojih 5 godina djelovanja već je svjetski priznat, izdanja se smatraju poslasticama za svakog pravog house i techno diggera, a ni velikani poput Kink-a ne srame se potpisati za tu etiketu.

Ivan Oberan aka Oberön sa svojim kolegom Akuulom čini dvojac Oberkuul koji u zadnje vrijeme nije neobično vidjeti kao dio line-upa eventa na kojem se pretstavlja ozbiljniji, dublji elektronski zvuk. Često ih se može čuti u mekama zagrebačke elektronike kao što su klubovi Masters, Funk, Medika, SoundFactory kao i na festivalima poput Reverse i Illectricity. Dio je i Frühstück glazbeno-kulinarskog kolektiva koji na svojim eventima osim zanimljivog zvuka nudi i zanimljive doručke u prostorima poput skrivenih dvorišta, krovova kuća i salona namještaja IKEA.

alt
 
Za zagrijavanje podija na radnu temperaturu zadužen je mladac LucyLyu koji svoje područje djelovanja več neko vrijeme sa drum&bass glazbe širi na house i techno pa će tako ovom prilikom prezentirati svoje lo-fi house iskopine. Idealno za popratiti zalazak sunca i stopiti se sa ludom noći. Uz njih nastupiti će i pokretači programa Marijan Babicz (Soundfactory, Rejv) te Ante MM (Kotlovnica, Rejv) koji se i ovom prilikom trude ponuditi kvalitetan zvuk i dovesti neka drukčija DJ imena u svoje malo misto. Dom ovog partija opet je makarski Buba Beach Bar, a program starta u 20h.

Event je besplatan za sve i završava u pristojnih 5h ujutro.

Dođi, pleši, budi!
#rejv

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2