Skip to main content
  • 7.05.2007.

Rabac Summer Festival 2007

Ovogodišnje, sedmo izdanje popularnog Rabac Summer Festivala održati će se u terminu od 27. – 29. srpnja 2007. godine na lokaciji turističkog centra Girandella u Rapcu. U odnosu na protekle godine termin festivala pomaknut je sa prvog vikenda u kolovozu na zadnji vikend srpnja. Kao i na dosadašnjim izdanjima, festival će u navedenom terminu ponuditi nastupe atraktivnih imena elektronske scene te pokušati posjetiteljima pružiti odličnu zabavu i nezaboravan provod.

Piše: 

Treba dodati i kako je britanski Observer prošle godine uvrstio Rabac Festival među top 20 najboljih beach partyja na svijetu, uz Nikki Beach u Miamiju, Club 55 u St. Tropezu i Puro Beach na Mallorci.

Upravo spomenute protekle godine, više od tisuću posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i Slovenije slilo se na Girandellu gdje se održavao drugi, udarni dan šestog festivala elektronske glazbe Rabac Summer Festival. Vrhunac frenetičnog gibanja mnoštva u hipnotičkom ritmu nastupio je prvog sata nedjelje kad je na techno pozornicu stupio francusko-kineski DJ duo Technasia, a s druge strane je pult na house pozornici preuzeo Britanac Danny Howells.

Izvor: www.brija.com

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk