Skip to main content
  • 21.03.2014.

Radijska revolucija u Hrvatskoj

12. ožujka u Zagrebu je krenuo ENTER radio u kojem dominiraju komercijalni klupski hitovi koje potpisuju imena poput Aviciija, Davida Guette, Martina Garrixa, Armin Van Buurena, Hardwella, Afrojacka i mnogih drugih.

Piše: 


Enter Zagreb prvi je radio za mlade u Hrvatskoj, namijenjen populaciji između 15 i 29 godina.

Slušatelje će oduševiti puštanjem isključivo najnovijih hitova i pjesama koje to tek trebaju postati. Da bi stvar bila još bolja, Enter Zagreb jedini je radio koji dok sve ostale postaje emitiraju vijesti, puštati glazbu. Subotnje večeri su rezervirane za DJ svirku uživo uz vrhunske Enter Club mikseve koji će mlade željne zabave zagrijavati za izlazak.

Jedino se kod njih može čuti klupska glazba u svakodnevnoj rotaciji (i čini njezinu većinu), a svaku subotu od 22 do ponoći DJevi iz poznatih klubova miksaju glazbu u emisiji Enter Club Mix. Na taj način se promoviraju DJ-i, odnosno rezidenti domaćih klubova, kao i oni kojima će trebati afirmacija.

Radio možete slušati u Zagrebu na 97 i 99 MHz ili online www.enterzagreb.hr

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2