Skip to main content
  • 5.05.2021.

Radijski specijali nekih od najboljih svjetskih DJ-a na Ultri Split

Svaku večer kroz radijske specijale nekih od najboljih svjetskih DJ-eva na Ultra Split donosi dašak festivala i klupske atmosfere svojim slušateljima.

Piše: 


Sve kreće ponedjeljkom s Jacked Radiom koji vodi Afrojack, splitskoj publici dobro poznati DJ. Utorkom na Ultru Split stiže Oliver Heldens, talentirani nizozemski DJ koji je postao poznat po svom future house zvuku, a odnedavno se bacio na “mračnu” stranu i pokreće svoj techno pseudonim HI-LO koji često provlači kroz svoj Heldeep Radio Show.

Sredina radnog tjedna rezervirana je za mladog Nizozemca, Martina Garrixa koji je tri puta bio na vrhu DJ Magove Top 100 ljestvice, a na Ultru Split dolazi s Martin Garrix Radio Showom. Četvrtak je već godinama pretplaćen za novitete iz svijeta trancea kroz Armin Van Buurenov A State of Trance Show. Radni tjedan zaokružuju s Ultra Music Festival Radiom koji nam iz tjedna u tjedan donosi dosad nikad objavljene setove s Ultrinih festivala diljem svijeta. Za subotnje izlaske se zagrijavamo s hrvatsko-slovenskim duom, Vanillaz koji nam predstavljaju svoj Vanguard Sessions.

Završnica tjedna je u rukama Nicky Romera, koji svake nedjelje donosi novosti iz svijeta elektroničke glazbe uz neizbježne ekskluzivne premijere kroz Protocol Radio. Radijske specijale svjetskih DJ-eva slušajte u Splitsko-dalmatinskoj županiji na 93,6MHz i 96,8MHz, preko aplikacije koja je dostupna na Google Playu i App Storeu te preko online streama.

Ponedjeljak:
Afrojack, Jacked Radio – 22:00-23:00

Utorak:
Oliver Heldens, Heldeep Radio – 22:00-23:00

Srijeda:
Martin Garrix, Martin Garrix Radio Show – 22:00-23:00

Četvrtak:
Armin Van Buuren, A State of Trance – 22:00-00:00

Petak:
UMF Radio – 22:00-00:00

Subota:
Vanillaz, Vanguard Sessions – 22:00-23:00

Nedjelja:
Nicky Romero, Protocol Radio – 22:00-23:00

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2