Skip to main content
  • 5.03.2009.

Raspisan natječaj za službenu pjesmu T-Mobile INmusic festivala

T-Mobile INmusic festival pokrenuo je natječaj za izbor službene pjesme festivala. Službena pjesma T-Mobile INmusic festivala bit će izabrana glasovanjem publike, a svoje pjesme na natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani autori koji ispune uvjete za sudjelovanje. Autori pjesama se mogu svoje pjesme prijaviti na natječaj od 05. ožujka do 25. ožujka 2009.

Piše: 

Nakon zaključenja prijava, festivalska komisija izabrat će tri najbolja prijedloga prispjela na natječaj i objaviti ih na službenoj web stranici T-Mobile INmusic festivala.

Za najbolju pjesmu festivala publika će na službenoj web stranici festivala moći glasovati u razdoblju od 26. ožujka do 02. travnja 2009. godine.  Pobjednička pjesma će najkasnije do 03. travnja 2009. godine biti proglašena objavom na službenoj web stranici festivala, uz navođenje imena autora, te će autor biti nagrađen sa 7.000,00 kuna, mobitelom Nokia 5800 XpressMusic i dvije festivalske ulaznice, a pobjednička pjesma će biti pozicionirana kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala. Druga po redu odabrana pjesma biti će nagrađena Nokijom 6600 fold i dvije festivalske ulaznice, a treća pjesma biti će nagrađena sa dvije festivalske ulaznice.

Svi uvjeti za sudjelovanje i pravila natječaja objavljeni su na službenoj stranici festivala.

{seyretpic id=30 align=center}

{snippet 1}

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.