Skip to main content
  • alt
  • 1.11.2014.

Ravers Hits raste i dalje

Prije gotovo tri godine započela je jedna sjajna glazbena priča koja i dalje nastavlja pisati nove stranice.

Kažu da su jedanaestice srećonoše pa je tako 11. prosinca 2011. zaživjela stranica Ravers Hits koja se umesila u ovoj digitanoj stvarnosti samo kako bi vam omogućila povezivanje s onima koji zajedno s vama plešu kroz život sa zvucima elektronike u bubnjićima.
 
Namijenjena je svima onima koji osjećaju strast za bilo kojim elektroničkim žanrom. Bilo da se njišete na house, techno, minimal, breakbeat, dub, electro ili bilo koju drugu mladicu koja niknula na ovom plodnom tlu ovdje ste uvijek dobrodošli.

alt

 
Ravers Hits vas poziva da provodite dane s njima, zalijepite svoj najdraži spot, podsjetite zajednicu na nekoo davno zaboravljeno elektroničko blago, poželite kolektivu dobro jutro sa nekim mixom, pošaljite im fotke ili doživljaje s partija, najavite koncerte, najavite uživanciju.
 
U prosincu 2014. Ravers Hits će proslavit treći rođendan i zahvaljuje svima koji već svakodnevno lutaju njegovim bespućima i ujedno poziva nove članove željne dobre glazbe i ugodnih razgovora da im se pridruže pa to možete učiniti ovdje. Puno vas voli ekipa Raver Hitsa i poručuje:  Party on!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk