Skip to main content
  • 22.02.2016.

Ravers HIts udario veliki miljokaz likeova

11.11.2011.? Znači li ti što? Osim što si Nick Praskaton okom primijetio obilnost sretnih jedanaestica čini se da one zaista ispunjavaju svoju svrhu.

 
Ravers Hits se tako umesio u realnosti na jednaesticama natopljen datum ne bi li svim rasplesanim nemirnim srcima i stopalima omogućilo povezivanje s onima koji žive za dijeljenje dugih noći na mračnim floorovima. 
 
Nije važno s kojim žanrovima u susjedstvu čekića, nakovnja i stremena provodiš svoje dane, možda se njišeš na house, techno, minimal, breakbeat, dub, electro ili bilo koju drugu mladicu koja niknula na ovom plodnom tlu, ali ovdje si uvijek dobrodošao.

 
Tako Ravers Hits smatra ovu stranicu jednako vašom kao i svojom, onu koja pripada elektroničkom krdu kao kolektivu i poziva vas da zalijepite svoj najdraži spot, podsjetite zajednicu na neko davno zaboravljeno elektroničko blago, poželite ekipi dobro jutro s nekim mixom, pošaljite im fotke ili doživljaje s partija, najavite koncerte…
 
I zbog svih divnih ljudi koji se već petu godinu zabavljaju s njima Ravers Hits vas voli i zahvaljuje objavljujući da je more istomišljenika doseglo kritičnu masu od 100 000 likeova. Male ideje u dobrim rukama rastu. Plešite i dalje!
sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.