Skip to main content
  • 8.07.2020.

Reakcije aktera scene nakon Hangara 303 u Šibeniku

Nekoliko dana nakon Hangara 303 u Šibeniku i dalje vlada euforija među publikom koja je maratonski plesala na techno ritam Fatime Hajji.

Piše: 

Ovom prilikom odlučili smo popričati sa protagonistima organizacije koji su dali neopisivo mnogo energije da se ovaj event uopće održi, a potom su i za pultom pokazali svoju umjetničku crtu.

ZORRO
Naprije da se zahvalim svim ljudima koji sve ove godine vjeruju u naš rad i trud koji nije došao sam od sebe. Ipak su tu godine i godine utrošenog znoja, rada i znanja koje nije tek tako došlo, ali naravno svaki trud se i isplati. U ime cijelog Project Vojarna teama zahvalio bi se svim ljudima koji su nas došli podržati i da ovaj party bude nešto čega će se vrlo rado i dugo sjećati, a na nama je da radimo ono šta znamo… Keep the good vibes

SANTIAGO BATACOSTA
Hangar 303 podprojekt je koncepta Project Vojarna koji je s radom startao u rujnu prošle godine. Iako smo imali preslagivanje uloga članova u udruzi, priprema za nadolazeće projekte tekla je glatko i bez većih zastoja. Međutim, u ožujku je stigla svima znana COVID-19 pandemija i dobro protresla financijsku i logističku strukturu organizacije. Većina sponzora uslijed ogromnog pada prometa smanjila je ili otkazala potporu koja je bila namijenjena za naše evente. Usprkos tome, zbog vjere u projekt odlučili smo održati događaj u Hangaru i sva sreća što jesmo jer ovako pozitivnom energijom nabijenu večer odavno ne pamtimo.

To velikim dijelom pripisujemo dvomjesečnoj apstinenciji publike od plesanja u klubovima, a svi artisti koji su nastupili u Hangaru, uključujući Fatimu, bili su posebno motivirani i nabrijani da se predstave u najboljem mogućem svjetlu te da pokažu što su to od nove glazbe iskopali tokom karentene. Najveća neizvjesnost oko samog održavanja događaja vrtila se oko mjera Stožera civilne zaštite i svaki dan organizacije protekao je u milosti i nemilosti eventualne odluke o mogućem ponovnom gašenju javnih okupljanja. Srećom, to se nije dogodilo, a inspekcija Stožera u pratnji policije posjetila je Hangar i dala zeleno svjetlo nastavku programa uz pohvale organizatorima za uspješno pridržavanje svih propisanih mjera.

Broj ulaznica bio je limitiran po propisima Stožera i žao nam je svih partijanera koji su zbog toga ostali bez ulaznice te ih ovom prilikom pozivamo na naša buduća druženja u Vojarni. Sve u svemu, ovo je bilo prijeko potrebno punjenje baterija i publici i artistima koji su nastupili, a sama Fatima Hajji svoje oduševljenje atmosferom je podijelila s fanovima na društvenim mrežama neposredno nakon nastupa. Project Vojarna tim je dao srce i dušu u ovu organizaciju te sam iznimno ponosan na svakog člana uključenog u našu priču.

DANITZ
Brutalika od početka do kraja, svaka čast Project Vojarna na trudu, organizaciji i svemu i hvala na pozivu i prilici da izbombardiran publiku u Šibeniku. Hvala svima koji su bili i neumorno urlikali i plesali cilu noć i jutro, vidimo se ubrzo na drugoj lokaciji.

EDY C.

Sljedeće druženje je zakazano za 7. kolovoza na istom mjestu kad će Ann Clue, predstavnica planetarno popularnog FCKNG Serious brenda premijerno posjetiti Hrvatsku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2