Skip to main content
  • 19.01.2016.

Reminiscencije Studija 54 i uron u deep house

Kreneš li Splitskim ulicama, bilo jutro ili večer, uvijek postoji jedno mjesto na koje možeš navratiti. Od prve injekcije kofeina do posljednje kratke na šanku.

 
Predani da budu tvoji suputnici i sujahači obvezama tijekom dana, uz kante kave koje podržavaju ciljeve, noću se kao Batman preobražavaju u nešto drugo. CLO bar svoj fokus s ciljeva seli na snove o slobodi, plesu i glazbi.
 
Pa kada nastupi petak uvečer također poznat i kao sveto vrjeme i startni pištolj vikend istraživanja i avantura, CLO pruža soundtrack. Oh, koji to? Umočeni u tradiciju nepretenciozno sretnog disco beata, s DJ Rokom na krmi, tresemo kosti na novoj disCLOteque. Izvadi trapezice iz onog dna ormara gdje već kreće puteljak u Narniju, nabaci koju šljokicu na sebe, posvoji kao izgubljeno mače generalnu emociju optimizma Studia 54 i odveži sve utege na duši koji su te učinili svojom adresom tijekom radnog tjedna.

 
Zatim sviće subotnja zora, pospana, sretna i čišća od bilo koje druge zore. Krećeš kući i eventualno ubaciš nešto u kljun putem, bacaš se na postelju i toneš u REM. Bedra i mozak traže oporavak jer ćeš sve ponoviti u subotu. Razigrani disco beat zamijenit će uranjanje baš deep deep u house. Klaustrofobije te gnječe i tište, stišću u žrvanj i istiskuju ti zrak iz pluća. Tvoj um želi slobodu i beskonačne poljane po kojima može lutati izvan uredno složene kutijice svakodnevice. Pa kao protuotrov i protuteža onome što ti stegne pluća i misli stiže nova CLOstrophobija. Nasuprot dijelu tvorenice koji sebe naziva fobijom ova CLO predznaka upravo strahu gleda ravno u oči. Najbolji način za doći na drugu stranu je kroz a baš tim putem te još jednom vodi Roko!

 
Dođi, pleši, diši slobodno! Vidimo se na podiju!
 
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2