Skip to main content
  • 13.04.2015.

Remix natječaj Playonea za pjesmu “This is The Night”

Nakon što su nedavno potpisali svjetsko izdanje svog novog singla "This Is The Night" producentski dvojac PlayOne pripremio je iznenađenje za sve producente i remixere elektronske glazbe.

Piše: 


Radi se o remix natječaju za istoimenu pjesmu, putem kojeg PlayOne otvara vrata svjetskog glazbenog tržišta zainteresiranim producentima iz cijele regije. PlayOneov put ka inozemnoj sceni obilježile su njihove brojne suradnje s renomiranim svjetskim izvođačima, a prošle su godine osvojili i domaću publiku spektakularnom koncertnom turnejom u regiji, koju ove godine nastavljaju i izvan nje.

Remix pobjednika ovog natječaja službeno će izdati diskografska kuća Pool E Music, koju su 2002. godine osnovali legendarni francuski DJ i producent Antoine Clamaran. Žiri koji će preslušati sve remixeve i donijeti odluku o pobjedniku čine D'Knock, DJ Fresh Jay, D.F.K. te predstavnici diskografske kuće Pool E Music.

Sve što trebate napraviti je preuzeti "This Is The Night" Remix Pack s ovog linka: https://bit.ly/1O5Fa8B

Svoje radove pošaljite na mail: liveinthemix.label@gmail.com zaključno do 20.05.2015. do ponoći. Više informacija i rezultate remix contesta možete saznati na www.playone.eu ili www.mixtv.eu.
{youtube}sQyM9p2IkRw{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk