Skip to main content
  • 3.01.2007.

Remix natječaj za sve producente stiže iz F-Com-a

Odavno nismo imali nikakvih vijesti iz laboratorija F-Communicationsa i Laurent Garniera. Ovaj put dolaze nam s vijestima o javnom natječaju za remixiranje produkcije. Dakle, ukoliko imate dara za produkciju ili remixiranje, predmet natječaja je stvar „Kawabata“ od francuskog dua Gong Gong (Jean-Cristophe Baudouin i Thomas Raudriller). 

Piše: 

Ovaj dvojac je u 2005.g. izbacio svoj vlastiti spacejazz album „Laughing With The Moon“, da bi zbog ogromnog interesa svoje re-izdanje doživio lani na F-Com-u. Natječaj za remixiranje se temelji na načelima da se svaki remix može razmjenjivati slobodno ali njegovo korištenje u javne i komercijalne svrhe nije dopušteno dok autor ne odobri. Nakon što svi remixi pristignu na natječaj, članovi Gong Gonga i vlasnici F Comma odabrat će omiljene uratke.

Pobjednik natječaja dobiva prestižnu nagradu a to je, da će se F-Com pobrinuti o njegovoj karijeri i promociji u budućnosti. Natječaj traje do 1. veljače, zato požurite na stranicu F Coma gdje možete skinuti i sample-ove ovog uratka. Klik ovdje .

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2