Skip to main content
  • 14.02.2024.

Renomirani hrvatski live act F.O.R.M. predvodi novi Energetica party u Crkvi

Dobitnici gromoglasnih aplauza, pohvala i ovacija nakon odličnih nastupa koji su u sjeni znali ostavili i glavne goste večeri, najbolji i najpoznatiji hrvatski techno live act stiže u Rijeku.

Piše: 

U subotu 17. veljače, Energetica tim još jednom preuzima plesni podij riječke Crkve te za pult dovodi hrvatski techno live act F.O.R.M. Renomirani duo, na novom Energetica partyju će ugostiti DJ Ogi, Eneix i Senkic.

Branimir Orehovec i Bruno Tanfara zajedno su odlučili krenuti u istraživanje novih dimenzija ritmova i melodija te pokušali tome svemu dodati nešto novo, nešto svoje. Tako je pokrenut zajednički projekt F.O.R.M., osnovan prve godine ovoga milenija i osmišljen kao live act perfomance. Muzika koju zagrebački dvojac svira je fuzija ritmova i melodija različitih grana elektroničke glazbe s jakim naglaskom na techno, electro i deep groove, a rezultat je originalni F.O.R.M. zvuk.

DJ Ogi je bard riječke techno scene te pokretač Energetica tima. Eneix je mlada lokalna techno snaga, član Outside Connection kolektiva. Senkic je stiže s Krka te vrti techno i house ritmove, rezident je BeatPoint Festivala.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Energetica w/ F.O.R.M. Live

sonus 2
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju