Skip to main content
  • alt
  • 3.07.2014.

Resident Advisor voli hrvatske festivale

Resident Advisor ovih je dana objavio listu deset najboljih festivala tijekom kolovoza širom svijeta, a na njoj su svoje mjesto našla čak dva hrvatska  – Sonus i Dimensions.

 
Na osmome se mjestu smjestio Sonus, koji se održava od 18. do 22. kolovoza, opisan kao festival koji nudi dašak Ibize, ali bez vrtoglavih cijena ulaznica. “U svojoj drugoj godini, Sonus se održava na Zrću tijekom pet dana krajem kolovoza te donosi nabrijane house i techno ritmove. Line up bez besmislica nudi imena kao što su Jamie Jones ili Seth Troxler na jednoj strani te Marcela Dettmanna i Chrisa Liebinga na drugoj.“ Kao najnastup izdvojili su onaj DJ Gregoryja pod aliasem Point G.
{youtube}ioSrbAa0GII{/youtube}
 
Drugo mjesto na listi nezaobilaznih kolovoških festivala pripalo je Dimensions festivalu koji je čak nadmašio legendarni Burning Man koji se nalazi na trećem mjestu. “Ruševna tvrđava, predivna obala, bezbrojne prilike za pijenje na brodovima, tisuće dvadesetogodišnjaka koji se provode tijekom najsexy ljeta svoga života”, riječi su kojima RA opisuje Dimensions festival. Ujedno hvale i ubojiti line up na kojem se nalaze najimena današnjice od Thea Parrisha preko  Petra Dundova do uzdanika labelova kao što su Ostgut Ton, Hessle Audio ili L.I.E.S. Kao najnastup izdvojili su onaj Nilsa Frahma u pulskoj Areni.
Prvo je mjesto pripalo nizozemskome Dekmantelu, a ostatak liste provjerite ovdje.
 
sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2