Skip to main content
  • boogaloo
  • 25.08.2012.

Reunion otvara party sezonu u Zagrebu

Otvorenje party sezone u klubu Boogaloo okupit će najbolja imena domaće elektronske scene, na čak tri različita floora pod jednim nazivnikom Reunion.

Naslovna foto

boogaloo

Ovo je ukupno šesto izdanje Reunion party serijala, koji će ponovo u klubu Boogaloo 15.rujna okupiti najbolja imena domaće elektronske scene, na čak tri različita floora.

Ovaj jedinstveni događaj predstavit će Vam spoj najuspješnijih klubskih programa u gradu Zagrebu, u posljednjih 20 godina.

Tako će Vas na tri različita floora dočekati najbolji predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Hard Work, Kraljevstvo, Body&Soul, Stereo Studio, Liquid, F-Scope, Old School, Rave'N'Roll.

Na glavnom flooru očekuje vas dobro provjerena provjerena ekipa „stare škole“, tako da će se izmjenjivati i stilovi u kombinaciji sa glazbenom retrospektivom. Na malom flooru očekuju vas predstavnici kultnih programa Body&Soul, Kraljevstvo i Old Schoola u najboljoj kombinaciji, a iznimno na trećem flooru možete očekivati i žestoki techno, u produkciji Rave'n'Roll serijala.

Line up:

big room:
Toxic
Cet
Mary
Mr. DJ Dario

small room:
Alen
Frx
E-Base
Maminho
 
boogaloo black:
Nitevision
Teo Harouda
Zoky

+ EXTRAS:
VIDEO PROJECTIONS

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2