Skip to main content
  • 22.11.2019.

Revelin među 100 najklubova svijeta International Nightlife udruge

Culture Club Revelin jedini je noćni klub iz cijele Hrvatske koji se našao na listi Top 100 najboljih klubova svijeta organizacije International Nightlife Association.

Piše: 


Ove godine Culture Club Revelin zauzeo je 45. mjesto, a time ovo priznanje ima veliki značaj za Dubrovnik, ali i Hrvatsku. Nominirano je 300 noćnih klubova iz 53 zemlje svijeta. Rezultati glasovanja publike i struke objavljeni su u kasnim večernjim satima, 13. studenog u kolumbijskoj Bogoti, gdje se održao šesti po redu kongres International Nightlife organizacije.

Glasovi publike donosili su 30% bodova, dok su od ostalih 70% bodova odlučivali stručnjaci. Nekoliko najvažnijih činjenica koje je struka razmatrala su popis izvođača, PR i marketing, VIP sekcija, kvaliteta usluge, nacionalna i međunarodna priznanja, akustične mogućnosti, ozvučenje, lokacija, uređenost interijera i slično.

Ovo je veliko priznanje za cijeli klub i Revelin Team koji sudjeluje u svakodnevnom brendiranju, razvoju i kreiranju programa, te postizanju što boljih rezultata na svjetskoj klupskoj sceni. Trofej na ovom natjecanju je odnio klub Hi Ibiza. Zanimljivo je da je 6. mjesto odnio DC10 Ibiza, a osmo Pacha sa Ibize. Na 12. je primjerice londonski Printworks. Top 100 rezultati se mogu pogledati ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2