Skip to main content
  • 7.12.2006.

Rezervacija ulaznica za EXIT 07 počinje sutra

Najvjernijim posjetiteljima EXITa bit će omogućena rezervacija ulaznica po specijalnoj novogodišnjoj cijeni od 3490 din, što iznosi preko 45% popusta u odnosu na cijenu ulaznice u redovnoj prodaji (6490dinara). Broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen! Ulaznice ćete moći rezervirati isključivo na festivalskoj internet prezentaciji www.exitfest.org .

Piše: 

Da biste rezervirali ulaznice bit će neophodno proći kroz jednostavan proces registracije. Svaki kupac moći će rezervirati maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 7 dana, nakon čega se rezervacija poništava. Naredna cijena po kojoj ćete moći da nabaviti ulaznicu za EXIT je 4490 din.

Rezervacija važi samo za posjetioce iz Srbije i zemalja sa teritorija bivše Jugoslavije. Rezervacija ulaznica putem interneta bit će moguća do 15. travnja 2007. godine kada počinje redovna prodaja četvorodnevnih ulaznica na prodajnim mestima. Prodaja jednodnevnih ulaznica početi će 15. lipnja. Podsjećamo Vas da ni ove godine, kao ni prošle, neće postojati dvodnevne ulaznice. U trenutku početka rezervacije ulaznica na www.exitfest.org početi će sa radom i INFO CENTAR. Za sve nedoumice vezane za rezervacije i kupovine ulaznica moći ćete dobiti na  +381 (0) 21 47 54 222 ili mailom na info@exitservices.co.yu . Radno vreme INFO CENTRA bit će svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk