Skip to main content
  • 28.09.2009.

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto za Novogodišnji Sensation

Ako ste spremni na dekadenciju tada se definitivno trebate odlučiti za autobusnu turneju koja Vas vodi na SENSATION i obilazi gradove Amsterdam i Düsseldorf. Neće proći puno vremena da osjetite magiju ovih gradova, kao i udoban smještaj koji smo priredili za ovu godinu u sjajnim hotelima s 4* blizu samog centra.

Piše: 

Dnevne aktivnosti su planirane za obilazak ovih europskih metropola dok su noćni sati za clubbing. U Amsterdamu nas čeka još jedan nezaboravan WHITE M.A.F.I.A. party u klubu Escape, dok u Düsseldorfu slavimo Novu 2010.g. na najvećem događaju u bijelom – Sensationu. Turneja započinje 29. prosinca kada se svi okupljamo na ZG kolodvoru i krećemo prema Ljubljani u 15h.

Obavezan dress code za Sensation White:

bijela boja (Düsseldorf)

Cijena aranžmana od 2990 kn uključuje:
– PDV
– autobus visoke klase
– organizaciju putovanja i vodiča
– jedno noćenje s doručkom u hotelima Best Western Blue Tower (Amsterdam) i Relaxa Ratingen City Hotel (Düsseldorf)
– ulaznicu za White M.A.F.I.A party 30.12. u klubu Escape (Amsterdam)
– ulaznicu za Sensation 31.12. u Düsseldorfu
– dnevnu autobusnu kartu za javni prijevoz po Amsterdamu

Informacije: 095 8750219
Rezervacije: info@klubskascena.com

U prijavi obavezno unijeti:

IME
PREZIME
ADRESU
GRAD
MOBITEL
BROJ PUTOVNICE

Klubska Scena u ovom aranžmanu ima ulogu promotora. Organizator je agencija Disko d.o.o. iz Slovenije. Po prijavi naša agencija Disko d.o.o. sastavlja predračun za uplatu. Plaćanje je u gotovini ili u 3 rate. Rate možete sami odrediti, a bitno je da završna uplata bude do 15. prosinca.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk