Skip to main content
  • 3.08.2017.

Rezidenti Aquariusa u ljetu 2017. su…

Tamo na obali gdje sunce pali kamen, škrape skrivaju tajne, trajekti danonoćno iskrcavaju obilnosti turista gladnih bezbrižnih noći i zora, gdje jaganjci utihnu s razlogom, na jednoj plaži stoji nekoliko ljetnih institucija kraljeva jadranskog noćnog života. Lokacija je dakle planet Zemlja, brid europskog kontinenta, zemlja Hrvatska, otok Pag, plaža Zrće na kojem žive mega klubovi Noa beach klub, Kalypso, Papaya, Rocks i Aquarius.


Sve ono vodeno, natopljeno, plesno, tekuće, efemerno, na čemu gradiš sjećanja i s čime tečeš kroz ljetne noći i jutra nalazi sidro svoje esencije u Aquariusu. Tako na zrćkom podiju, sestrinskog maritimnog kluba zagrebačkog punkta koji je odgojio jednu generaciju, kolovoz sjeda uz suverene rezidente koji na rukama nose misiju tvojih plesnih iskupljenja i kada velika festivalska hidra miruje. U kolovozu na zrćkom pijesku svaki dan je legitimni party nadnevak. S tobom su tako Dominik Kovačević aka DJ Dekova, DJ Mo Keep koji stoji kao alias Matije Bakse, Luka Kovačić na podiju poznatiji kao DJ Monks, dualnost Group XO koju čine dva Filipa, jedan Polak I jedan Boban i DJ Antonio, prezimena Pren.

Dominik Kovačević ti je jedna polovica Classy Vibes dua, poznatijeg u posljednje vrijeme kao Novka s kojim osvaja globalnu audiosferu, no Dominika nalaziš i samostalno po festivalskim binama i klupskim pultevima kako uživa u šetnjama kroz house, future house, bass house, deep house i G house.

S bassom u rukavu i čakovečkim ulicama i mirisima jednog funky Podrooma u srcu, jedan šiljak pentagrama nosi gospodin Baksa, Mo Keep, uz house, future house, bass house, dok Luka unosi čistu estetiku redovničkog pod aliasom Monks pod kojem ga inače. Izvan Aquarius rezidencije, nalaziš i s kolegom i prijateljem Marinom Karačićem.

XO grupa s vrućim poljupcem glazbi u još toplijim noćima spojila je dva Filipa u siječnju prethodne godine i povela ih na put kroz neke od najboljih domaćih klubova poput Galleryja, Opere, morskog i kopnenog Aquariusa, a aševi u ovim rukavima su esencijalni pokretači svega – energija i vibracija.

DJ Antonio započinje s krhkih 15, a danas ga nalaziš na žici razapetoj između čistog housea i njegovih deep verzija, od porgressive do electra, trapa do dubstepa pa kružno natrag do techna, a sve ovo sada čeka na repertoaru morske zvijeri Aquarius beata.

Dobrodošao u svoj kolovoz uz Aquarius! Otvoreni vam bili podiji, hladna pića i vruće noći!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2