Skip to main content
  • 20.05.2024.

Rezime vikenda: Camelphat, Commissar Lag, Henri Bergmann, Nastia, Pero FullHouse…

Finiši sezone u Zagrebu, zanimljiva gostovanja diljem Hrvatske i open-air događaji u regiji. Ovako je izgledao vikend iza nas, a atmosferu s plesnih podija provjerite u nastavku.

Piše: 

Hush! večer je proslavila svoje 10. izdanje, kao i rođendan Insolate u Petom Kupeu gdje je premijerno nastupila Nastia.

One Drop Music je režirao novo melodično iskustvo kojeg je začinila Henri Bergmann, a u tome su joj pomogli Axel Haube i Sammer.

Nova klupska večer, Atlantida je zaključila svoju prvu sezonu uz rezidente – Einfakinna, Daniela Turka i Viktora u Muzeju Katran.

Novosadski techno ambasador Commissar Lag je gostovao u Zagrebu, u Aquariusu gdje je KSET preuzeo plesni podij i još okupio Vazdaistog, Zagintosha i Spookyja.

Riječki Nemo klub je još jednom plesao u ritmovima Makijato večeri, a cijelu noć za pultom je bio Rotor Motor.

Underground d.o.o zajedno s rezidentima – Mihaelom Bubnjarom, Ottom, Radiosom, Matanom i Pusmus su preuzeli plesni podij osječnog EXIT-a.

U Šibeniku, u Tunelu održala se Subliminal meets Moondance večer na kojoj su se za pultom našli Pero FullHouse i Santiago Batacosta.

Beograd je imao ispunjen vikend open-air događajima. Camelphat je na poziv Topljenje x Blendr nastupio u Luci Beograd.

Luka Beograd je bila domaćin i prvog velikog Music Reactions Outdoor Ravea na kojem su svirali AZYR, Parfait, Lucia Lu, Hype Drive, Rajko Kristanović i Acor.

Dobar House je u beogradskom Kultu imao svoju premijeru u susjedstvu, uz predstavnike brenda Elenu Mikac i Tom Buga, svirao je Luton.

Također u Kultu, Lea Dobričić i Jomo Maja su predstavili DJ-eve sa svog projekta “Perfet Pitch“.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.