Skip to main content
  • 13.05.2024.

Rezime vikenda: Guy J, Henry Saiz, Local Suicide, Oxia, Rolando, Traumer…

Još jedan uzbudljiv vikend je iza nas, a protekao je u znaku open-air partyja i slavlja Dana Europe diljem Hrvatske i regije.

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

BSH events je pripremio prvi veliki događaj izvan Hrvatske i to u Sloveniji, u dvorcu Mokrice nadomak Zagreba gdje su doveli Traumera. Uz cijenjenog francuskog gosta svirali su još i Kirik, Ar:Te, Yakka, Pablo Panda i Bosk.

U Petom Kupeu, na novoj Sequences večeri gostovao je Guy J. Izraelska zvijezda zajedno s Petrom Dundovom i Antoniom Zuzom je sve prisutne odveo na hipnotičko putovanje.

Makedonski synthwave bend Iskra je premijerno gostovao u Zagrebu. AKC Attack ih je ugostio, a uz njih su još svirali i retrowave duo Revirgin, Maja Pa i Ikonal.

Powercore večer se još jednom vratila u Depo klub, ovog puta u sastavu D.K.Oxy, Teo Harouda, Phyter, Bogoeb i Mibian.

U Boogaloo se tanzalo uz techno ritmove DJ Jocka, Mr. DJ Darija i Lalite Kali.

U šibenskom Tunelu gostovali su Local Suicide.

Na tvrđavi Kastel u Banja Luci se proslavio Dan Europe uz Oxiju i Nebs Jacka.

Dan Europe se slavio i u Sarajevu ispred Pozorišta mladih u organizaciji Garden of Dreams uz Henry Saiza i After Affair.

U Podgorici, Radio Krš je proslavio 10 godina uz gostovanje DJ Rolanda, a s njime su svirali još i Kid Kimi te Stefan Bulatović.

U begoradskom Drugstoreu na HAD večeri gostovala je Lokier.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.