Skip to main content
  • 2.04.2024.

Ricardo Villalobos i Sonja Moonear predvode proslavu 20 godina We Love Sounda

We Love Sound, jedan je od najutjecajnijih event brendova u Hrvatskoj, organizirajući više od 50 događaja, od Zagreba do Dubrovnika, od dočeka nekih od najvećih svjetskih imena do podrške i izgradnje lokalne i regionalne scene, postao je prepoznatljiv diljem Europe.

Piše: 

We Love Sound slavi 20 godina, a na veliku proslavu u zagrebačkom Boogaloou koja će se odviti u subotu 20. travnja dovode Ricarda Villalobosa i Sonju Moonear koji predvode proslavu. Na posebno produkcijski uređenoj pozornici, uz dobro poznate goste će nastupiti i ZIP te Mariano Mateljan. Proljetni je ovo spektakl koji će itekako obogatiti zagrebačku ponudu urbane zabave ovog proljeća.

Ricardo Villalobos je neprikosnoveno ime koji drži posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima. Oni se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. U Hrvatskoj je nastupao nekoliko puta, a za zagrebačku ga publiku vežu lijepe uspomene. Jedan je od najkarizmatičnijih osoba te najsvestranijih i najcjenjenijih umjetnika koji već godinama ekskluzivno nastupa u Zagrebu za We Love Sound obitelj.

https://www.youtube.com/watch?v=hcoRaktLSnQ

Energična Sonja Moonear rođena je u švicarskim Alpama. Već se u svojoj četvrtoj godini susrela s klavirom, koji je kasnije, uz klasičnu glazbu i studirala na glazbenoj akademiji. Osim studija klasične glazbe, Sonja je bila u potrazi za drugim glazbenim stilovima. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowieja, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsku i njemačku klupsku scenu te zaronila u vrtlog elektronske glazbe. Redovno nastupa na brojnim svjetskim festivalima i prestižnim klubovima. Nastup u Zagrebu iščekuje s velikim nestrpljenjem, a na njega dolazi s festivala u Japanu. Ona je majstor svog posla koja je zaslužna za mnoštvo nezaboravnih noći We Love Sound događanja.

Uz ove vrsne artiste, po prvi put u Zagreb dolazi ikona berlinskog underground techno svijeta, pasioniran kolekcionar gramofonskih ploča i izvođač zaslužan za neke od najboljih afterpartija na Sonus festivalu – Zip. Domaću scenu predstavit će jedan od fanovima omiljenih izvođača na hrvatskoj sceni – Mariano Mateljan.

Ulaznice se mogu osigurati preko web stranice organizatora we-love-sound.com.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.