Skip to main content
  • 29.02.2008.

Richard Grey – Perceptions of Pacha (Pacha Rec.)

Kada upitate Richarda koju ulogu u njegovom životu igra glazba, odgovorit će Vam: „Glazba je moj život“. Vjerojatno ćete taj odgovor dobiti od tisuće i tisuće DJa, ali Richard je ipak poseban jer kad pogledate njegovu prošlost i sadašnjost onda ćete njegove riječi shvatiti mnogo ozbiljnije. Richard Grey iz Francuske, kao DJ i producent radi već 10-tak godina. Njegova suradnja s Erick Morillom donijela mu je ogroman uspjeh.

Piše: 

Sada je na redu njegov album „Perceptions of Pacha“, gdje nam donosi house glazbu po njegovom viđenju. To je paket njegovih najboljih produkcija, ko-produkcija kao i remixa i obrada. Na tracklisti nalaze se Bob Marley, Shakira, Soft Cell, Michael Jackson.

Lani je u Miamiu možemo slobodno kazati postigao ogroman uspjeh sa singlom Tainted Love.  Na ovogodišnjem Miamiu Richard će prezntirati obradu Michael Jacksona i pjesme „Thriller“ koji sadrži originalno komponiranu glazbu i glasove a dolazi u 6 verzija: radio, instrumental, album, full vocal, pacha dub remix i kevin sunray remix. Veliku potporu dali su mu David Guetta, Deep Dish, Eddie Amador i drugi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2