Skip to main content
  • 24.08.2006.

Richie Hawtin gostuje u Beogradu

Samo nekoliko mjeseci nakon nastupa na ceremoniji otvaranja dvadesetih Zimskih Olimpijskih Igara u Torinu, koji je gledalo preko 2 milijarde ljudi širom svijeta, vodeći svjetski elektronski inovator i jedan od najboljih i najpopularnijih DJa današnjice, Richie Hawtin, ponovo je gost Beograda.

Piše: 

Njegova domaća podrška na partyju nazvanom "Mental Freshness" biće najbolji srpski DJ Marko Nastić kao i Vlada Janjić. Nastupi Richie Hawtina u Beogradu u posljednjem vikendu kolovoza postali su već tradicija – ovo je njegov treći posjet nakon premijernog nastupa na festivalu Urban Experience 2004. godine zajedno sa Carl Coxom. Dugo godina poznat po pomjeranju granica suvremenih elektronskih medija, Richie je danas jedinstven primer uspješne simboze moderne tehnologije i muzike.
Hawtinovo posljednje autorsko izdanje "DE9: Transitions" koristi najmoderniji softver koji razdjeljuje kompozicije na sastavne djelove, često ne duže od nekoliko sekundi, i da ih potom ponovo sastavi u potpuno nove, autentične komade muzike pulsirajućeg, kolažnog karaktera. Oni podjednako uspješno funkcioniraju i kao vrhunska klupska zabava i kao elektronska avangarda, zahvaljujući čemu imamo puno razloga da vjerujemo da će ovaj nastup predstavljati pravo osvježenje na klupskoj sceni.

Ova aktuelna turneja (min2MAX World Tour 2006) posvećena je promociji drugog izdanja iz serijala "Minimize 2 Maximize", na kojem Richie Hawtin predstavlja svoj izvor vodećih novih imena iz domena trenutno najpopularnijeg trenda na suvremenoj klupskoj sceni – minimalističkog house i techno zvuka. Uz jedinstvenu upotrebu novih studijskih i izvođačkih tehnika na svojim nastupima koji ukidaju razlike između živih i DJ performansa, Richie sa pravom nosi epitet najboljeg medju najboljima kada je u pitanju jedinstveno clubbing iskustvo. Provjerite zašto je Richie Hawtin najtraženije ime moderne elektronske scene!

Pretprodaja karata od 15. kolovoza po nižim cijenama od 750 i 850 dinara u Bilet Servisu i Buka Baru na Trgu Republike (Beograd). Telefon za dodatne informacije u vezi sa kartama je 011 262 88 73

MENTAL FRESHNESS: RICHIE HAWTIN
Petak 25. kolovoza 2006, 23-06h
Basta Sava Centra, Beograd, Srbija

Izvor: www.izlazak.com

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop