Skip to main content
  • System Divine
  • 22.01.2014.

Riječanin sa Mobyeve kompilacije u Zagrebu

Projekt Šum Na Umu predstavlja pravu glazbenu poslasticu System Divinea iz Rijeke, ovog petka, 24.01. u klubu Gjuro 2. Podršku za pultom će mu pružiti rezident DJ Gogolesko i b2b duo Glanz Tanz (E-Base & Gogolesko).

Piše: 

Naslovna foto

System Divine


Riječki DJ i producent System Divine svoju karijeru započeo je prije 11 godina puštajući ploče po privatnim zabavama. Pobjedom na natjecanju za najboljeg mladog DJ-a 2004., otvara svoja vrata te ubrzo postaje najmlađi rezident kluba Fun Academy.

Do danas je System Divine zabilježio mnoge nastupe u Hrvatskoj i šire. Nekoliko puta svirao je na Ibizi, a prošle godine je nastupao na Amsterdam Dance Eventu u sklopu večeri koju su organizirali Hope Recordings & Sudbeat. Kao producent System Divine najviše se istaknuo kada je njegovu kvalitetu prepoznao legendarni Moby. Davidov remiks Mobyeve pjesme „The Low Hum“ tako se našao na Mobyevom albumu „Destroyed Remixed“. Laurent Garnier, ikona elektronske glazbe, jedan je od mnogih koji prate i podupiru njegov rad. Lijepa vijest stiže i za Davidove fanove. Naime, 27.1. izlazi njegova slijedeća traka „La Discoteca, My Everything“ koju je za svoj label Disclosure odlučio izdati Omid 16B, kojeg se često naziva pionirem el. glazbe.

Ulaznica: 20 kn do ponoći, 30 kn poslije

{jcal_latest eventid=5466}

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2