Skip to main content
  • 28.03.2016.

Riječka dama Nina slavi život uz psytrance!

Život je tu da se slavi, da se pokloniš samoj miniskulnoj mogućnosti igre šansi koja je nekako rezultirala ovim tobom koji sada čita retke na luminiscentnom ekranu.

 
Šest divnih godina psytrancea na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo seli se na novu lokaciju. Poprište novog plesnog bijega je Svetica (Monte Madonna), vojna baza u Puli, izgrađena podno istoimenog brda istočno od Šišana i sjeverozapadno od Ližnjana. Glavna funkcija ovog objekta bila je zaštita Kvarnerskog zaljeva. "Čuvarica Kvarnera" tako postaje psytrance meka na pet dana od 7.do 11. srpnja, a kako bi temperatura duše stigla do točke usijanja pred kojom se sve nepoželjno topi i prelazi u drugo agregatno stanje, nakon bolonjskog pohoda pultevima u susjednoj nam Italiji, ekipa Life Celebrationa sastavila je novi lineup na daskama maritimne riječke dame Nina boat cluba.
{youtube}krTk04Uz1us{/youtube}
 
NINA Boat club & dede vas na dan u kojem nikome ništa ne vjerujete, 1. aprila, pozivaju na Psy Moovanje /Nard & Dalton's bday bash/ + LIFE CELEBRATION FESTIVAL preparty na kojem se kao posebni gosti manifestiraju i Kamadeva /Graz, AUT/ & Djane Ute /Trance Alpine – Graz, AUT/, a za tko i kada baci oko niže:
 
23:00-00:00 DJane Kara
00:00-01:15 Dario Rio
01:15-02:30 Poncije Pilat
02:30-03:30 Nard
03:30-05:00 Kamadeva aka Double H LIVE + DJ set
05:00-06:00 Dalton

 
Hely aka Kamadeva, kojeg također poznaješ i pod aliasom Double H započeo je hod elektroničkim u Švicarskoj, čini se eonima udaljene, 1996. kada je ujedno pronašao i žicu organizacije. Preseljnje u Austriju uz nove poslovne prilike donijelo je i ljubav i upoznaje svoju ženu Ute, a Graz paralelno postaje bogatiji uz TRIKAYA serijal evenata. 2011. rađa se i Tracealpine Records. Kamadeva u Ninu donosi svoju mješavinu Psychedelic Techna i Progressive Trancea.
 
Za više infa skok digitalnom hiper-autocestom na sami event, a za sve detalje o lineupu, ulaznicama, filozofiji festivala, lokaciji i bilo čemu što bi te još moglo zanimati skokni na službeni event festivala. Uživaj, pleši, voli i slavi život! Ovo je jedina runda koju dobiješ na planetu! Neka se pamti! 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2