Skip to main content
  • pacco sebb
  • 23.10.2013.

Riječki producenti u gostima

Zvukovi minimala i deep techna ovog vas vikenda očekuju u zagrebačkom F Clubu gdje u goste stižu dva riječka poducenta i Dj-a – Pacco i Sebb.

Naslovna foto

pacco sebb
 
Paccova karijera počinje još u osamdesetima kada je nastupao na mnogim festivalima, klubovima i radio emisijama. U 2006. godini je počeo surađivati s Rudyjem  B pod imenom Pacco & Rudy B te su ostvarili uspjehe u produkciji, a njihovu su  glazbu zavrtjela su imena kao što su Hernán Cattáneo, Eelke Kleijn, Henry Saiz, Miss Nine ili Ricky Ryan.  Svake prve nedjelje u mjesecu uređuju emisiju e-Motion na Proton radiju gdje prvih sat vremena možete čuti njihov najnoviji miks, a narednih sat vremena njihovog gosta.
{youtube}sp5o1d5mgck{/youtube}
 
Sebb, rođen u Rijeci 1986. godine, najprije je upoznao house i techno da bi potom počeo istraživati kako bi stvorio vlastitu viziju elektronske glazbe. Rezidentirao je po prvim  underground klubovima u Rijeci, Tesla i Fan Academy, trenutno pak radi na vlastitoj produkciji te izdaje na labelima  kao što su Unrivaled, Chapeau, Back & Forth, Underground Lovers Baile Music slim.
{youtube}__puU1Zklbo{/youtube}
 
Podršku Riječanima daje rezident kluba, DJ Sin, party je zakazan za subotu, 26. listopada, upad pak će vas stajati 20 kuna.

{jcal_latest eventid=4646}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk