Skip to main content
  • Hasho & Pille
  • 8.04.2012.

R.I.P. DJ Hasho

Noćas je u snu u 44. godini života preminuo Hasho, DJ kojeg će svi pamtiti samo po dobru. Istinski DJ, čovjek i prijatelj. Neka ga glazba koju je živio vodi i na drugom svijetu.

Piše: 

Naslovna foto

Hasho & Pille

Aljoša Antonijević Hasho još je '84 puštao prvo s kazeta, poslje su došle ploče, gramofoni i cd-i, od njega su učili mnogi, odgojio je mlađe generacije DJ-a i vodio se za onom: „budite pažljivi sa onim što slušate, znam što govorim, jer ne postoji nova ili stara glazba…postoji samo dobra ili loša, zapamtite to!

{soundcloud}https://soundcloud.com/hashoni/f-unky-again{/soundcloud}

Bio je duša old skul elektronskog zvuka, na svojim je leđima podnio razvoj elektronske glazbe nikad ne gubeći iz vida iskrenost koja se prožimala kroz njegov zvuk. Mnogi će se sjećati ljudskog nastupa i topline koju je širio svojim djelovanjem, mnogima će nedostajati ovaj otočki škoj, mnogima intimnost partija na kojima je puštao.

Sinoć je u Supetru nastupio u klubu Mistiq u društvu Mira i nakon što je otišao na spavanje nije se nažalost probudio iz sna.

Sprovod dragog nam Hashe bit će održan u utorak 10. travnja u Supetru na Braču. Iskrena sućut njegovim bližnjima i počivao u miru.

Sjećanje na tebe i trenutke provedene uz tvoju glazbu ostat će živima zauvijek.

FOTOGALERIJA: Hasho & Pille @ Hacienda

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2