Skip to main content
  • alt
  • 18.01.2015.

Robert Dietz osniva svoj underground house label

Dietz se otisnuo na samostalno putovanje kreativnosti i zvuka podižući valove svojom novom pustolovinom, lansiranjem labela “Truth Be Told”.

 
Ovaj novi, u Berlinu bazirani, label koncentrira se na originalnost i kreativnost i želi zvuk s distinktivnim temperamentnim karakterom najboljeg underground housea koji može pronaći.
 
Etiketa je nastala je kao zametak ideje o stvaranju platforme na kojoj će se umjetnici bez ograničenja i pritisaka moći koncentrirati na stvaranje glazbe koja ih strastveno trese, one glazbe koju jednostavno ne možeš zadržati unutra već želiš podijeliti sa svijetom.

alt

 
Label će u svom radu kao nit vodilju imati nesputanu kreativnost koja je njegovog vlasnika dovela među jednog od najistaknutijih Desolatovih umjetnika.
 
Misija labela je jasna, hibridna simbioza starog i novog koja stvara treći svijet izgrađen oko iskrenosti i istraživanja uz paralelnu tangentu sirove snage i samopouzdanja.
 
Prvo izdanje embrionalne faze labela, kojeg čini se čekaju velike stvari, izlazi sutra, 19. siječnja, na vinilu. A strana uključuje dvije Dietzove vlastite trake dok mu se na naličju pridružuju Eddie Fowlkes i Markus Fix.
 
A1 Robert Dietz – Radio Raheem
A2 Robert Dietz – C.A.C
 
B1 Robert Dietz feat. Eddie Fowlkes – 7 Turn Arounds
B2 Robert Dietz feat. Markus Fix – Orion
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk