Skip to main content
  • 3.07.2017.

Rocks beach club pool partiji!

Ljudi, zvijeri i beštije imaju nešto zajedničko u velikom planu svega što živi – svoju nezamjenjivu povezanost s vodenim površinama. Sve važno što se ikada dogodi povezano je na neki način s tekućinom života.


Bilo da su ti stopala zagnjurena u pijesak i gledaš zamišljeno u beskrajnu pučinu ili se smještaš nekoliko metara unutar labirinta bazena Rocks beach kluba, ljeskanje vode udara nešto primalo, mirno i divlje istovremeno, što te puni kada si prazan i osigurava tvom mamurnom tebi obećanje da će uskoro biti bolje ili turira zagrijavanje za noći. Tvoja Rocks novopridošlica niski zrćkih velikih stoji na obali u sjajnom društvu klubova upisanih u 50 svjetskih najbolji, pa kada od najboljih učiš šanse su da postaješ majstor.

Rođen tik do Noa beach kluba, Rocks paški kamen pretvara u gostoljubivu oazu za one koji maštaju s orošenim ledenim pićem u rukama, za hedonističke istraživače dnevnih i noćnih šihti pokreta i avantura. Noći rade ono što rade najbolje – bude tamnije iskrenije predjele onoga što znači biti ti, bude one koji žele zavijati na mjesec, zjenice se šire hvatajući oskudna ljeskanja stroba s gole kože koja zove poput svjetionike one kojima si tu kožu noćas namijenio. Samo u ljetu dozvoljeno je obrnuti pravila i postaviti noći kao najbudniji dio sebe, strastvene u silini gladi za plesom, životom, ljudima i glazbom.

Dani postaju ona nježnija ljubaznija naličja oporavka jer sve pulsira, a da bi puls dobio trebaš redovni ritam širenja i skupljanja. Skupljanje ne znači pasivnost, već u party rječniku znači laganije note atmosferičnih after tonova, manje razgovora, više slušanja, noge u bazenu i slobodu kojoj je dovoljno da samo sjediš i postojiš, bez velikih zavrzlama, bez komplikacija s ljubaznim šankerom i mekom pripremom za nadolazeću noć.


Stoga Rocks beach klub svakoga dana za tek probuđene sove nudi nježnu putanju na panorami nakupina bazena, prije no što noć odere glasnije. Intro i after su umjetnosti za sebe, a riječi ponekad nisu potrebne. Nekoliko dobrih prijatelja i glasna glazba su dovoljni! Dobro nam došli na Rocks pool partije!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2