Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Rođendansko slavlje Dobrog Housea uz Koltera u Aquariusu

Prije sedam godina pokrenut je Dobar House, a prošle godine su zakoračili u “novu eru” u Aquarius klubu

Piše: 


Sredinom mjeseca, točnije 14. travnja, hrvatska etiketa i organizator događaja Dobar House slavi velikih sedam godina zajedno s Kolterom u Aquarius klubu. Uz jednog od najistaknutijih DJ-eva i producenata današnjice nastupaju domaćini Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline te Soulfreq.

Johannes Kolter, otprije poznat kao DJOKO, po prvi put dolazi u Zagreb. Kolter je zahvaljujući svojim energičnim setovima, producentskom umijeću i odličnim izdanjima već godinama u neprekidnom rastu popularnosti. Osnivač je i vodi dvije etikete – Hoove i Koltrax, organizira evente u svojem rodnom gradu Kolnu, a njegova izdanja našla su ne na nekim od najutjecajnijih etiketa house glazbe danas poput PIV, Shall Not Fade, Berg Audio, Up The Stuss i mnogim drugim.

Zahvaljujući svojim glazbenim uspjesima, Kolter je nastupao u pariškom Rex Clubu, DC/10 na Ibizi, Shelteru u Amsterdamu, na Tomorrowlandu, te je odradio nekoliko turneja koje su uključivale Australiju, Kanadu i Južnu Ameriku.

Nakon povratka s porodiljnog, Kolter je godinu otvorio s nekoliko snažnih izdanja poput prvog izdanja “Bust a Dream” EP na vlastitoj etiketi Koltrax. U sklopu EP-ja nalazi se i jedna od najtraženijih Kolterovih traka “Please don’t call me” koja je postala neizbježna u njegovim setovima kroz posljednjih godinu dana.

Ususret prvom dolasku u Zagreb, Kolter je odradio i svoju prvu mini turneju Japanom, za što je istaknuo da mu je bila velika životna želja. Između turneje i nastupa, 2023. Kolter provodi izrazito produktivno u studiju te krajem ožujka izbacuje još jedan EP “Techno Life”, kao i traku “Authentic Computers”.

Pregršt svježih traka Kolter donosi u Zagreb 14. travnja na sedmi rođendan Dobrog Housea u Aquarius klubu, a ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Dobar House w/ KOLTER: 7-Year Anniversary

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom